Kimbino
Kimbino
ОГОЛОШЕННЯ
Цитрус
3/5

Акції Цитрус від 21.04.2024 - новий каталог Травень

Цитрус нові акції

Подивіться свіжий каталог Цитрус та усі акції і знижки цієї мережі

3/5
Actual brochure

Цитрус – це сучасна українська торгова мережа ґаджетів і аксесуарів та відомий великий онлайн-магазин. Мережа відома своїм креативним підходом до облаштування торгових площ різними інноваційними зонами. Перегляньте Цитрус - Поточний каталог, де ми зібрали усі актуальні акції Цитрус та знижки. Ці пропозиції діють з 21.04.2024.

Якщо вас цікавлять сучасні ґаджети, смартфони, смарт-пристрої та аксесуари до них, обов’язково перевірте ціни Citrus. Ви майже гарантовано знайдете вигідні варіанти. Нинішні пропозиції діють протягом від неділі 21.04.2024. Свіжі акції Цитрус можна подивитися тут.

Про мережу магазинів Citrus

Shop

Мережу створили у 2000 році, і починала вона з продажу дорогих смартфонів, зокрема iPhone, але згодом також розвивала і ринок китайських девайсів в Україні, зокрема Meizu. Як виявилось, керівники компанії не прогадали, адже нині цей ринок просто величезний. Своєю цільовою аудиторією для продажу електроніки Цитрус обрав спершу молодь, розробивши динамічну і зухвалу рекламну кампанію на digital-каналах зі сміливими меседжами.

Сьогодні Citrus це відомий Інтернет-магазин та мережа з 57 офлайн-магазинів по всій Україні. Завдяки сміливій і агресивній комунікації з аудиторією нині він цілком впевнено почуває себе, конкуруючи з магазинами інших мереж, такими як Алло, Фокстрот та Эльдорадо.

Особливість торгових точок мережі в тому, що вони працюють в унікальному для України форматі. Це своєрідні інноваційні розважальні центри, де відвідувачі мають повністю відкритий доступ до товарів. Крім того, тут облаштовані інтерактивні зони віртуальної реальності, окремі відділи з електротранспортом, а також пристроями розумного будинку.

Цитрус не зупиняється виключно на торгівлі. Компанія розбудовує свою сітку сервісних центрів і точок прокату електротранспорту. Окремо варто зазначити про освітні простори ЦеХАБ і Цитрус Академія у флагманських магазинах мережі. Вони не мають аналогів в інших мережах електроніки України. Такі унікальні ініціативи виділяють Citrus серед інших українських торгових мереж категорії Електроніка.

Для постійних клієнтів діє програма Цитрус Плюшки. Встановивши мобільний додаток, можна отримувати 1% кешбек від вартості товару на свій бонусний рахунок. Накопичені бонуси можна витратити на купівлю інших товарів, але не більше, ніж 50% від суми покупки.

Звісно, для покупців Citrus онлайн передбачена доставка, а саме такі варіанти:

  • самовивіз;
  • до відділення Нова Пошта;
  • до відділення Укрпошта;
  • у відділення Justin;
  • адресна доставка по Одесі та Києву.

Магазини електроніки Цитрус працюють у містах Київ, Дніпро, Одеса, Харків, Львів, Запоріжжя, Кривий Ріг, Вінниця, Полтава, Черкаси, Миколаїв, Херсон, Чернігів, Краматорськ, Чорноморськ та Ізмаїл. Переважно вони відкриті з 9-10:00, і працюють до 20-22:00 години. Повний перелік магазинів, режими їхньої роботи та усі пропозиції, розіграші та призи можна знайти на офіційному сайті ctrs.com.ua.

Категорії та асортимент товарів у магазинах Цитрус

Assortment

Citrus має великий вибір ґаджетів і електроніки від дуже багатьох виробників, зокрема, Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Motorola, Sony, Philips тощо. Це товари у таких категоріях:

  • зв’язок та Інтернет;
  • акустика і навушники (в тому числі Marshall, Bose, JBL);
  • смартфони, мобільні телефони;
  • телевізори;
  • фото та відео;
  • планшети, ноутбуки, ПК (Apple MacBook, Asus, Acer, HP, Lenovo);
  • геймінг і хобі (PlayStation, Xbox, Nintendo);
  • товари для дому і авто, фітнесу і здоров’я;
  • персональний електротранспорт;
  • іграшки і товари для дітей;
  • одяг і аксесуари.

Зазначимо також, що для рідних і близьких можна придбати спеціальні подарункові сертифікати. Номінал цих приємних сюрпризів коливається від 100 до 10000 грн.

Магазин Цитрус онлайн має окремий розділ Аутлет, де зібрані уцінені товари. Їх зняли з полиць через надходження новинок або ж це абсолютно нові речі, але з пошкодженою упаковкою. Загляньте сюди, якщо для вас ідеальне пакування не є критично необхідним.

Щоб ознайомитися з усіма додатковими послугами і сервісами, перевірити всі актуальні ціни і акції на електроніку Цитрус, перегляньте свіжий Цитрус - Поточний каталог.

Онлайн каталоги на зручному сервісі Kimbino

Kimbino App
За допомогою нашого зручного онлайн-сервісу ви завжди знайдете актуальні каталоги з акційними пропозиціями та знижками ваших улюблених супермаркетів. Найновіші пропозиції від різних мереж в будь-який час доступні на сайті Kimbino Kimbino.com.ua. Вам більше не будуть потрібні друковані листівки, тому ви також зменшите використання паперу та кількість відходів, що є надзвичайно важливим для збереження ресурсів, зокрема лісів. Тож приєднавшись до нас, ви також захищаєте навколишнє середовище. Час переключитися на зручні онлайн каталоги, допомогти рятувати планету, а роблячи це, економити свої гроші!
ОГОЛОШЕННЯ

Інші акції з категорії

ОГОЛОШЕННЯ

Інші магазини в категорії Електроніка

Пошук
Kimbino
Цитрус

Зареєструйся та користуйся всіма перевагами.